Tips

 • De goedkoopste offerte is niet altijd de beste…
  Wees er altijd zeker van dat u uw behoeften volledig bespreekt met de verhuisbedrijven voor de offerte is afgerond. Het is belangrijk er zeker van te zijn dat alle diensten zijn inbegrepen, zodoende staat u later niet voor onverwachte verrassingen.
 • Voorbereiding is alles…
  Zoals al kort staat beschreven op de index pagina is het belangrijk om goede voorbereidingen te treffen alvorens uw verhuizing plaats heeft. Verpak kleine spulletjes zoveel mogelijk bij elkaar in dozen en zorg ervoor dat u uw breekbaar goed duidelijk heeft verpakt met een sticker of a4 met daarop breekbaar.
 • Ervaring is belangrijk…
  Zoek zo mogelijk wat informatie op over het bedrijf waarvan de offerte u aanspreekt. Kunt u wat referenties vinden? En hoelang is het bedrijf al actief binnen Breda.
 • Verschaf genoeg info…
  Hoe meer informatie u verschaft in uw aanvraagformulier des te preciezer de offerte zal worden. De verhuisbedrijven weten precies waar rekening mee te houden en kunnen een scherpe en kloppende offerte voor u uitschrijven.
 • Zorg altijd dat uw offerte getekend is…
  In gaan op een ongetekende offerte geeft u wettelijk geen garanties. Een offerte is pas rechtsgeldig als deze getekend is door het bedrijf. Let hier dus goed op en vraag hier zo nodig extra naar als deze lijkt te ontbreken!